Reacties van klanten

“Margreet vind ik als persoon echt perfect voor het begeleiden/organizen. Ze is nuchter, down to earth en praktisch ingesteld. Ze geeft ruimte en oordeelt en pusht niet: daar voel ik me als klant bij op mijn gemak. Ik was in het begin wel wat nerveus en gestrest en ik ben van nature chaotisch. Dan is het heel fijn als er iemand binnenkomt die een natuurlijke rust met zich meebrengt en  zo’n uitstraling heeft van: ‘het komt in orde”.
Ze heeft me op een positieve manier gestimuleerd en me over een drempel heen geholpen. En als ik wilde stoppen, heeft ze me aangemoedigd verder te gaan. Al met al heb ik er een heel opgeruimd gevoel aan over gehouden en inspiratie om ook andere plekken in huis systematischer te gaan opruimen.”

A. Postma,Nijmegen, ZZP-er met thuiswerkplek

———–

“Ik vond de begeleiding heel prettig en vooral ook effectief! Zonder Margreet lag er nu nog een hele stapel administratie op me te wachten en had ik een uitpuilende kast.”
N. Peters, Venlo

‘Was echt leuk om te doen, lekker laagdrempelig’.
Deelnemer Efficiënter Thuiswerken en Digitaal Organiseren van Workshop aan de Keukentafel

Ik heb de workshop heel leerzaam en gezellig gevonden! Ik zat na afloop vol energie en heb afgelopen woensdag na terugkomst thuis gelijk één kast met papierstapels omgespit (was wel middag én avondvullend programma)! Het begin is gemaakt! Nu volhouden en verder gaan, daar blijf ik meestal hangen….  grote kans dat ik nog bij je terug kom voor verdere tips voor het efficiënt opruimen en inrichten van de werkplek!
Deelnemer Efficiënter Thuiswerken en Digitaal Organiseren van Workshop aan de Keukentafel