Werkwijze en Tarief

Working at home

 Wat kost Professional Organizing?

Particulier
Het uurtarief bedraagt € 50,- inclusief 21% btw.

PGB
Het is toegestaan om een professional organizer uit een persoonsgebonden budget (PGB) te betalen. Hulp bij aanvraag van het PGB is mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u de websites van Per Saldo raadplegen.

Workshops
Een leuke manier om kennis te maken met Organizen is het volgen van een workshop. Houd mijn website in de gaten voor de data in het najaar. Of kies voor de laagdrempelige manier via Workshop aan de Keukentafel.
Kosten 40,- voor 3 uur.

Workshop Efficiënter Thuiswerken en Digitaal Organiseren

Zakelijk tarief
Voor de zakelijke markt hanteer ik een ander tarief, dat in onderling overleg wordt vastgesteld, afhankelijk van de opdracht.

Werkwijze
Na de telefonische kennismaking volgt een intakegesprek. Hierbij worden de situatie, de wensen en de mogelijkheden in kaart gebracht.
Een uur intakegesprek is vrijblijvend en wordt niet doorberekend.
Privacy
Uiteraard spreekt het voor zich dat ik vertrouwelijk en zorgvuldig omga met alle gegevens, die bij een opdracht naar voren komen.
Reiskosten tot 25 kilometer (enkele reis), reistijden tot een half uur (enkele reis) en kleine organizing-materialen zijn hierbij standaard inbegrepen. Bij langere reisafstanden en/of reistijden breng ik € 0,19 cent per gereden kilometer en voorgenoemd uurtarief in rekening.
Afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak geannuleerd worden. Daarna worden ze in rekening gebracht.